Istorija restorana „Leteniza“

Restoran „Leteniza“ otvoren je 2012. godine. Smešten je u središtu najprometnijih ulica Beograda (u dvorištu poslovne zgrade Resavska 23). Hteli smo da napravimo mesto gde može da se pradhne, osveži i usput pojede nešto što se ne jede svakog dana kod kuće i to sve za veoma, veoma pristojne pare.

Za ćaskanje sa prijateljima ili pak ozbiljne poslovne razgovore, restoran „Le Teniza“ predstavlja idealno mesto za poslovni ručak, opuštena druženja, subotnji porodični izlazak uz dobru hranu i piće.

U restoranu „Le Teniza“ svakodnevno možete uživati u vrhunskoj hrani i kontinentalnim jelima uz vrhunska sortna vina, koktele sa sveže ceđenim voćem kao i raznim vrstama kafe.

Posetite nas ili pozovite, a mi ćemo u skladu sa vašim željama i potrebama pripremiti meni za vaše poslovne partnere, saradnike, zaposlene.

Ljilja Lekić

Osnivač
restoran 1

Letnja bašta restorana „Le Teniza“

Od maja do oktobra u restoranu „Le Teniza“ otvorena je letnja bašta. Tokom leta bašta je aktuelna najviše u večernjim satima kada spas od sparine, većina Beograđana nalazi u ušuškanim i prijatnim baštama, daleko od gradske gužve.

terasa2
100 Salata sa avokadom

Kuhinja restorana „Le Teniza“ je home made

Postavili smo sebi jasan zadatak: zaposleni u restoranu „Le Teniza“ žele pre svega zdrav obrok. Da bismo to uspeli, svakodnevno odlazimo na pijacu i nabavljamo sve povrće i voće. Imamo i svoje male proizvođače na selu od kojih nabavljamo meso, ribu, sireve, začinske biljke i druge namirnice koje ukus čine jedinstvenim. Jelo je ukusno onoliko koliko su namirnice sveže i dobro odnegovane. Zato što to znamo, dajemo sve od sebe da nađemo načina da nabavimo namirnice organskog porekla. 

Rekli su o restoranu „Le Teniza“

O restoranu „Le Teniza“ pisali su:

Uvek smo radi da ugostimo sve vas koji biste da probate našu kuhinju. Slobodno banite u restoran „Le Teniza“!

MS1506S35

Preporuke